Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Weekend in Åre

16:48 | april 24, 2019

Nu mina vänner, ska vi tugga oss igenom senaste veckorna! Vi börjar med senaste resan, nämligen Åre (som jag knappt återhämtat mig från än). Vi gasade upp efter jobbet i onsdags och fick låna en superbil av Jeep, stort tack för det! Vi var ju uppe samma gäng runt Valborg förra året och det här året bestämde vi oss alltså för att köra påsken, väldigt roligt!

Har redan tjatat om det men vi har haft sånt jäkla fantastiskt väder den här helgen. Så glad för det, tycker alltid vädret är sån jäkla humörhöjare, eller dödare… haha. Vi valde också att åka lite tidigare i år i förhoppning om lite bättre snö och skidåkning men det gjorde ingenting nu, vi kunde nästan åka helt utan jackor och första vårbrännan på kinderna fick man på köpet.

Här har vi gänget – ihopplocket jag och Linn gjorde förra året, minus Carro på bild. Vi plockade ju ihop några tjejkompisar var som inga kände varandra eller knappt ens träffats tidigare men det blev verkligen en perfect match. Det är Karin, som jag jobbat med på Metro och Emma som jag jobbat med på Silja Line. Sen från Limpans sida är det Mattis, bekantskap från Spy Bar och Chimi och Carro som är en kompis sedan länge! Skrattar så jäkla mycket med dessa tjejer, magen krampar konstant. Och i juni åker vi till Italien ihop <3

När vi vaknade upp i torsdags gick vi ut och handlade frukost och åt sedan en rätt lång frulle. Vi hyrde all utrustning och drog ut i backen för ett premiäråk, mer än så blev det knappt innan vi bänkade oss i solen för lunch och Aperols.

När vi kom hem från backen slog vi oss ned på balkongen för aperitivo-timmar. Vi hade hyrt en lägenhet som låg mitt på torget, ovanför Max så vi hade bra span över byn hela helgen.

Vi blev sittandes på balkongen från 18-02 hehehe.. Hade så jäkla mycket catch up att ta itu med och det kom och gick vänner under hela kvällen, så trevligt att vi inte hade en tanke på middag.

Fredag skidåkning hela dagen och after ski. Jag inser nu när jag ska skriva det här att jag har lite svårt att särskilja dagarna och när vi gjorde vad. Tur det finns datummarkering i fotoalbumet hahah.

Efter backen dumpade vi skidor och pjäxor hemma och skyndade vidare för en stökig afterski på Timmerstugan!

Vi mellanlandade hemma på balkongen igen, vilket vi gjort varje eftermiddag/kväll den här helgen haha. På kvällen hade vi bokat middag på RAW, Asian Fusion på bygget. Vi åt en rätt sen middag och sen Emma hade till vår stora glädje bokat in hela gänget på karaoke efter så vi härjade i karaokerummet resten av kvällen.

Vi var rätt trögstartade i lördags och solen var aggressiv så efter några åk bänkade vi oss i solen istället och bara njöt. Vi åkte hem och lagade lunch och fortsatte på balkongen innan vi åkte bort till Björnen och en stor afterski.

På kvällen var vi hemma och hade Mexican night. Vi lagade fish taco, drack margaritas och spelade spel.

Söndagen var lite sämre väder med moln och regn men vi tog oss upp till toppen, där man knappt såg en meter framför sig när vi skulle ta oss ned men med betydligt bättre snö.

Vi pausade med lite picknick halvvägs ner och sen var det fullt ös på afterskin igen, en sen middag med ett stort gäng på Supper och sen var den här magiska påskhelgen över <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här