Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my mind

20:07 | april 25, 2019

Guld klänning, Rotate. Klackar, COS. Blommig klänning, Zara.
Blazer, Viktoria Chan. Diadem, Pico. Halsband, Zara.

Det var så längesen vi hann med en sån här post, jag sparar ofta ner mycket under dagarna men hinner aldrig sätta ihop det såhär. Det mesta går ju åt till jobb på Her Hour så ni får kika in där för lite inspiration helt enkelt! Hur som, jag sitter på kontoret och ska alldeles strax klappa igen datorn och bege mig hemåt, det har varit en lång dag. Jag och Uchi pausade mitt i för att plåta en rolig kampanj för Afound också, ska visa er lite bilder från det i morgon, sen var jag tvungen att gå tillbaka till kontoret för att avsluta.

Jag funderar mycket över midsommarstassen just nu, eller stasserna kanske jag borde säga, vi har ju numera som tradition att fira tre heldagar så då behöver man ju ett gäng 😉 haha! Älskar den här guldiga från Rotate, men är rädd att den kan bli lite kort på mig, så får fundera en vända. Sen vill jag uppdatera garderoben med massa roliga smycken och håraccessoarer, såg att både Mango och Zara har en del kul inne nu så ska försöka springa dit i morgon! Diademet ger mig så mycket Blair Warldorf-vibbar och looken jag försökte pull off 2008 hehehe. Och skorna från COS(!!) Sprang in i dem på pressdagarna i höstas och sparade ner massa bilder, nu har de äntligen landat i butik!


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här