Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Senaste veckan i bilder

15:59 | april 30, 2019

Känner att jag tappat stinget med vardagsfotograferingen igen… Är rätt vass ett par dagar och sedan dör det igen, glömmer helt enkelt bort! Kommer aldrig bli någon storbloggare av mig det är i alla fall säkert! Jag sitter på kontoret, ENSAM KVAR, alla andra verkar har checkat ut för valborgsfirande. Jag hade helt missat att det är halvdag idag så jag bokade in middagsplaner ganska sent för tänkte att jag skulle jobba hela dagen, men nu börjar det rycka i benen lite.. Har ett par mejl jag måste få iväg innan sen tänker nog även jag checka ut! Men tänkte att vi kan ta och kolla på mina senaste bilder i albumet sålänge? Det är inte mycket, men ett gäng har jag lyckats skrapa ihop!

Vi har plåtat en kampanj med Afound som kommer ut i juni. Så roligt! Och fasen vilket bra koncept Afound är, istället för att få mycket kläder går till spillo så fångar de upp det och säljer vidare äldre kollektioner och lager för ett andrahandsvärde. De går att hitta allt från budgetmärken till franska modehus. Just nu såg jag att de samlat ihop lagret som finns kvar från Phoebe Philos tid på Céline (old) ;)) och säljer allt för 40-60% – så pass på om man vill lägga beslag på en sista produkt från Céline!

Äntligen öppna sandaler!!!!!! Som jag längtat. Måste ner i källaren och rota fram alla par jag äger nu, och samtidigt stuva undan vinterkängorna så långt in jag kan! Detta par trillade jag över för ett par veckor sedan, de är från Zara men jag har råkat säga Mango till alla som frågat. Hur som, de är förbannat bekväma!

I fredags drack jag eftermiddagsbubbel med det här gänget. Skulle ha överraskningsdrink och middag för min kille på kvällen så värmde upp lite för att lugna nerverna. Snodde högra bilden av Petra, trevligt när bilderna får sig lite färgretusch haha!

Jag har lagat pannkakor och legat i soffan en hel lördag, trots att solen sken hela dagen. Hade noll procents dåligt samvete över det!

Så här såg jag ut igår, vitt, rutigt och ny favoritring från Thomas Sabo.

Vi åt lunch på Asian Post Office igår med Maria på Flattered!

Sedan hade vi ett långt eftermiddagsmöte för Her Hour hos Petra. Gick igenom planen för maj och filade på lite nya koncept och idéer. Har så mycket roliga planer för sidan som jag vill ta tag i, måste bara få tiden till det!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här