Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my mind

08:12 | maj 1, 2019

Serum, By Terry. Solhatt, & Other Stories.
Sandaler, Flattered. Klänning, & Other Stories.

God morgon solstrålar! Min favoritmånad är här!!!!! Jag ligger och jobbar hemifrån soffan, det är så jäkla lyxigt att kunna göra det alltså(!!) Blir dessutom mer och mer effektiv för varje gång som går så det känns tryggt. Nu ska jag beta av jobbhögen och komma ifatt med mejlen och sedan tänkte jag ta mig tid att knopa ihop lite roliga koncept till HH.

Okej vädret kanske inte är det mest önskvärda just nu men måste bara tipsa om den här klänningen som sitter som en smäck! Jag gillar verkligen mini-klänningen men har kommit fram till att den matchas absolut bäst med sandaler eller sneakers, så det är vad jag skulle bära till. Dessa sandaler från Flattered kommer få djupdyka ner i sommargarden, tillsammans med en solhatt storlek XL!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här