Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

White denim

13:57 | maj 1, 2019

Så här såg jag ut tidigare i veckan, i mitt bästa par jeans just nu! Detta par från Lindex är mitt säkraste par i garderoben nu. Jag älskar vita jeans på vår och sommaren och dessa sitter precis som jag vill, lite lösare och rakare i modellen. Och så grävde jag fram mina gamla Converse ur garderoben, blev påmind om jag har massa kul skor som jag helt glömt av så i eftermiddag ska jag rensa ur höst- och vinterskor och proppa garderoben med öppna sandaler och fina klackar!

Denim, Lindex. Blus, Stella McCartney. Jacka, Baum und Pferdgarten.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här