Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Lindex campaign

15:24 | maj 2, 2019

Sitter på kontoret och betar av jobblistan. Det känns som att den bara blir längre och längre dock, istället för kortare.. Men det gör inget, för det mesta är så förbannat kul. Det roligaste med att ”driva eget” om man nu kan säga att det är det jag gör, är variationen. Jag är en ganska rastlös själ och tröttnar lätt när något blir för enformigt men med det här är det hela tiden nya utmaningen och projekt att ro i hamn. Så glad för att vi vågade göra det här, och för att det går framåt! Och för alla er som supportar <3

Jag kom precis på att kampanjen vi plåtade för Lindex har rullat ut på Instagram och tänkte att det kunde vara kul att se. Det kommer mer material närmsta veckorna då kläderna landar i butik men här hittar ni den zebramönstrade klänningen jag har och den bruna klänningen Uchenna har på sig här!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här