Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Redaktionens val!

12:41 | maj 5, 2019

Drömköp

Jag måste bara tipsa er om mina favoritartiklar på Her Hour – redaktionens val! Varje månad gör vi dessa moodboards med en blandning av vad som står högst upp på önskelistan, ibland utifrån ett tema. Jag vet inte vad det är men det är alltid dessa sidor jag är mest exalterad över, som jag bläddrar fram till först i ett modemagasin, och det var alltid dessa sidor som var roligast att göra när vi jobbade med Metro Modes magasin.

Här hittar ni våra inredningsdrömmar


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här