Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my mind (and my schedule)

14:15 | maj 6, 2019

HELLO MONDAY! Min favoritmånad gör mig pirrig. Känner mig så pepp på allt som ligger framför mig nu kommande veckor, jag vet inte om det är ljuset, solen eller alla semesterplaner man har att se fram emot men jag får verkligen en extra kick energi just den här tiden på året, och det tar jag tacksamt emot!

Jag har precis slängt i mig lunchen vid skrivbordet nu efter ett träningspass. Mina ben skakar fortfarande efter pumpen, hissen på kontoret var trasig så jag fick gå alla trappor (vi sitter på våning fem), det tog mig säkert en kvart att komma upp pga all mjölksyra i benen. Men nog om mjölsyra, nu kikar vi på hur veckan ser ut!

Måndag:
Började veckan som vanligt, möte och frukost med mina kollegor. Nu blir det jobb och mejlen resten av dagen. Måste ta mig bort till min revisionsbyrå och lämna in deklarationen också innan jag åker hem!

Tisdag:
Kontoret på morgonen, sen har jag ett lunchmöte med Elin och sen ska jag och Linda förbi Floristkompaniet för att plåta en grej till Her Hour. 

Onsdag: 
kontoret och lunchträning. På kvällen ska jag hinna förbi Uniqlo för en drink och sedan kanske lanseringen för By Malina x Lindex.  

Torsdag:
Morgon med Custommade som Tess bjudit in till, därefter blir det en vända till kontoret, lunchträning och efter jobbet ska vi förbi Nelly som öppnar upp sina nya showroom här i Stockholm. Till sist ska jag på en tidig middag med lite vänner från Halmstad. 

Fredag:
Frukost med en kompis, ett möte och sen ska vi plåta resten av dagen för Her Hour.


2 kommentarer2 kommentarer om “On my mind (and my schedule)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här