Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Yellow dress

20:45 | maj 7, 2019

Okej, kan vara så att jag redan postat de här bilderna, minns inte riktigt om det kanske är så men något med dem känns bekant…..Aja, det får ni ta 😉 De är från en kväll i Paris, precis innan vi skulle äta middag på Hôtel Costes och sleva i oss den godaste hummerpastan nånsin! Jag ska försöka få ihop en Parisuppdatering, ungefär en månad för sent haha.. men har så många bra tips på vintagebutiker! Det var typ det enda vi gjorde hela helgen, jagade vintage och pausade för långa vinluncher…

Nu har jag precis satt mig vid köksbordet och tänkt jobba lite över en espresso, som säkert är kall by now. Har varit rätt ofokuserad hela dagen, haft långa möten och intervjuer så känns inte som att jag fått något gjort.. Men att sätta sig en stund på kvällen tycker jag mest är mysigt, brukar vara som mest kreativ då dessutom! Ville bara in och säga hej, vi hörs mer i morgon <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här