Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Moodboard

21:03 | maj 8, 2019

Väska, Mulberry. Jacka, Avavav. Stol, Ellos Home. Tavla, Astrid Wilson x Rixo.

En moodboard kommer lastad! Jag är sugen på gula toner och plagg med volym. Jag hade inte tvekat en sekund på att beställa stolen ovan heller, om det bara hade haft någonstans att ställa den… Den kommer från Ellos Home så prislappen är inte så farlig, funderar på om jag ska placera den i förrådet tills vi flyttar till en större lägenhet haha. Och tavlan(!!!), som Astrid gjort för Rixo. Så duktig! Jag har precis klickat hem en av dem, längtar tills den sitter upphängt här hemma! Sen är jag så jäkla sugen på en ny väska, den här från Mulberry i mönster är jäkligt fin alltså!


1 kommentarerEn kommentar om “Moodboard”

    Alltså, jag håller med dig! Gult är så sjukt fint, det är så kul att se det komma tillbaka.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här