Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Snaps från veckan

13:25 | maj 11, 2019

Jag sitter och väntar på att min kille ska bli klar så vi kan gasa ut mot Värmdö för en dag med familjen. Tänker att vi kan kika på lite snaps jag hunnit knäppa av i veckan medan jag väntar. Har som vanligt spenderat ganska mycket tid på kontoret, som fullkomligt svämmar över av prylar nu. Vi sitter ju rätt många brudar i samma rum och då blir det en hel del skräp som samlas på hög, framför allt vid våra platser. Jag, Petra och Uchi är nog ungefär lika stökiga..

Vi har varit på pressvisning för Custommade som Tess börjat jobba för. Så himla bra match då varumärket verkligen andas Tess stil rakt igenom. Ska bli spännande att se vad de hittar på för roligt kommande säsonger. Kärade ner mig i en gul manchesterkostym som kommer till hösten!

Favoritringar från Sabo och Daphnie. Dessa ringar sitter på mina händer varje dag.

Testat ansiktsmask från Exuviance. Den bubblade och kittlade riktigt mycket men gjorde underverk för ansiktet direkt efter.

Två artiklar från veckan! Klicka här om ni är sugna på att spana in snygga väskor! Och Linda har varit på Floristkompaniet för att ta reda på hur man hakar på trenden med torkade blommor!

I torsdags åt jag middag med dessa två stjärnor – Maja och Hanna! Två vänner från skolåren i Halmstad. Hanna bor redan här uppe sen något år tillbaka och Maja är på väg upp, vi firade att de precis fått tag i lägenhet, så till hösten bor hon här uppe med oss! <3

Vi åt middag på Surfers, troligtvis ett av de bättre ställena i Stockholm när det kommer till smakupplevelse. Jag äter här alldeles för sällan kom jag på efteråt, men rekommenderar verkligen en middag här, alla rätter är riktigt riktigt bra!

Firat in att Nelly öppnat upp showroom i Stockholm!

I går hade vi möte med en potentiell samarbetspartner till Her Hour. Väldigt roligt om det här går i lås!

På lunchen lurade Petra med mig på Megaformer. Jag hade egentligen bokat in ett pass på sats – dans aerobics haha men var inte så sugen på det så hakade på Petra till Be Core. Fy fasen va jobbigt det var, kan knappt skratta idag pga magmusklerna krampar så mycket..


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här