Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Min vecka

17:21 | maj 13, 2019

Hallå gänget! Hoppas ni mår bra! Jag är helt slut, har knappt sovit inatt.. Har bara legat och vridit och vänt på mig hela natten.. Extremt ovant för någon som vanligtvis slocknar så fort jag lägger huvudet på kudden. Jag sitter på kontoret och betar av mejlen, blir lätt att man hamnar efter just där. Ska strax fräscha till mig lite och hoppa in i en taxi till Rosendals trädgård för middag med Mateus.

Måndag:
Frukostmöte med gänget, jobb, lunchmöte på Spoil och sen kontoret resten av eftermiddagen. På kvällen ska jag på en jobbmiddag som Tess och Mateus bjudit in till!

Tisdag:
Vi ska plåta för Her Hour hela dagen. Vet inte riktigt vart vi ska hålla hus än men lutar på Sparrow eller Diplomat. Efter jobbet tänkte jag masa mig iväg på ett kort träningspass.

Onsdag:
Frukost med norska hudvårdsmärket Elixir. Därefter ska jag till kontoret, paus för lunchträning och efter jobbet ska jag äntligen till Sandhra och få håret fixat. Jag går typ till frisören en gång per år, haha och på onsdag är det alltså dags. Klipper väl topparna och färgar bort mina gråa hårstrån som börjat komma, brukar inte vara mer vågad än så.

Torsdag:
Jag funderar på att jobba hemifrån fram till lunch. Kommer antagligen behöva panikpacka i vanlig ordning så då kör jag hemifrån och jobbar undan allt jag har på mitt bord inför helgen. Sätter mig nämligen på sista flyget till Milano på kvällen för en helg med mina bästisar! Längtar så mycket, och hoppas att jag inte behöver öppna datorn en enda gång under helgen! hehe!


2 kommentarer2 kommentarer om “Min vecka”

    Förlåt, du får säkert såna här frågor hela tiden, men var är klänningen ifrån? Den är jättefin <3

    Svara

    haha men jag blir bara glad när ni frågar ju <3 Den är från Self Portrait, dock väldigt gammal! Kram!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här