Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Min vecka

11:52 | maj 21, 2019

Jag är ju precis hemkommen från en helg i Italien med dessa två stjärnor, Frida och Challe. Ni vet ju att Challe sedan ett par år tillbaka bor i en italiensk by och äter chokladcroissanter och espresso till frukost varje morgon på närmsta kaffebar, med andra ord – hon lever min dröm. Hon flyttade dit efter gymnasiet, blev kär och köpte hus. Så nu får vi ta oss dit lite då och då om vi vill träffa henne och det är vi inte sena med att tacka nej till!

Har massa kul jobb att bita tag i nu, planering av sommaren och osv. Ska ta er igenom dagarna i Italien också, har inte så mycket bilder men det lilla jag har i alla fall! Men innan det kan vi titta på hur resten av veckan ser ut!

Tisdag: Ska strax iväg på presslunch med Åhlens och därefter blir det kontorsjobb resten av dagen och kvällen!

Onsdag: Morgonträning på Kampsportslabbet med Fannie och gänget. Sedan blir det jobb på kontoret hela dagen. På eftermiddagen har Petra och Jacob’s Creek bjudit in till AW och spa i sooooolen! Ska visst bli 24 grader! Heja Sverige!

Torsdag: Kontoret på morgonen, lunch med Flattered och tillbaka till kontoret. Håller vädret i sig tänkte jag, Uchi, Lollo och Emelie (kontorsgrannar och FORNI-tjejer) ta oss ut till Nacka och restaurang J för deras vårinvigning.

Fredag: Blir kontoret hela dagen, ska på lunch med By Malina på Hallwylska och förmodligen på Let’s Dance på kvällen! Var där exakt samma tid förra året, i semifinalen. Så peppppad på mitt favvoprogram!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här