Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Senaste veckorna i bilder

10:46 | maj 23, 2019

Det är dags att ta ikapp senaste veckorna! Jag vet, jag är en dålig bloggare! Blir förvånad att ni hänger kvar här inne varje dag, tack för det <3 Jag tar en del bilder som jag är dålig på att publicera så jag tänkte att vi ska kika på senaste veckorna via mitt tredje öga. Precis innan jag åkte till Italien förra veckan så var jag på en supertrevlig middag med Tess och Mateus. Vi höll till på Rosendahls Trädgårdar och Tess hade fått styla och duka sitt bord med Mateus porslin. så rolig idé, och på fredag kommer det ut en intervju på Her Hour med Teresa och Filippa, mor och dotter som i dag driver företaget. Har redan en del av porslinet hemma men fick lite mersmak på det nu, ska nog fasen göra en rensning hemma och ta in lite nya färger!

Tess är en av alla fantastiska tjejer jag lärt känna i den här branschen, och det är jag så glad över – för hon är verkligen grym!

Satt bredvid Ellinor och Tess och vi pratade mycket om barndom, minnen och hur det var att växa upp i storstad vs. småstad. Skrattar så mycket åt den här bilden, alla i nästan likadan hårfärg och samma min?

Vi har varit och testat Takos nya vegetariska meny!

Plåtat content för Her Hour.

Så jäkla glad över att få jobba med dessa goingar varje dag <3

Förra veckans favoritlook? Mönstrad kjol och gula tröjan från Baum. Det första Petra sa när jag kom till kontoret var att jag stulit hennes look, och det är inget jag förnekar haha!

Jag har varit på frukost för norska hudvårdsmärket Elixir – som var helt nytt för mig. Ni vet ju att jag inte direkt är så hudvärdsintresserad, eller har inte varit tidigare i alla fall. Det mesta står och dammar i badrumsskåpet. Men jag får upp ögonen mer och mer och tycker det blir lite roligare att prova nya produkter, och kanske mest till hår och ansikte. Men jag är både lat och bekväm så det brukar sluta med att jag stressar ut ur badrummet med en ansiktswipe i ena handen och tandborsten i andra.

Lunchat hos Semra på Spoil och spanat in lite höstnyheter, bland annat Baum und Pferdgartens kollektion som jag älskar genomgående! De är heta nu! Och det mesta är riktigt fint!

I tisdags var jag förbi Konstnärshuset för en höstpresentation av Åhlens, Wera och Carin Wester. Varumärken jag verkligen tycker om, och som bara blir bättre och bättre!

De visade upp kollektionen för hösten medan vi åt lunch. Två favoritlooks!

Det kommer så mycket mysiga, stickade tröjor också som jag inte kommer vara sen med att beställa!

Även inredningen nådde mina ögon! Lampan??? Hur fin?

I går tränade jag på Kampsportlabbet med Fannie och gänget. Blev så sugen på att signa upp mig för bootcamp där under ett par veckor! Saknar verkligen att träna med vänner, känner mig oftast rätt ensam på Sats haha! Så är det någon av er som tränar på Sats Stureplan eller i närheten och vill köra ett pass ihop så måste ni säga till! 🙂

Okej, det var de senaste två veckorna i bilder. Väldigt mycket jobb och event, maj månad är galen på det sättet, det händer verkligen något varje dag! I kväll kollar vi på helgen i Italien! Nu ska jag jobba undan lite innan jag springer bort på lunch med Flattered.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här