Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Snaps från Italien

07:47 | maj 24, 2019

Vaknade av mig själv redan innan klockan ringde i morse, blir lika chockad varje gång det händer. Sitter och dricker morgonkaffe i soffan och tänkte att vi kan kolla på lite bilder från Italien! Vi kom ju ner i torsdags lagom till middag, som vi faktiskt kunde äta utomhus! Jag hade önskat extrema mängder chark – och det fick jag!

Hej favorittjejerna!

Har nog aldrig fotat så lite som jag gjort den här helgen.. Men med tanke på att det var rätt dåligt väder med så har vi legat inne i soffan och kollat serier en del haha. Jag introducerade dem för Younger, har ni sett den? Tycker den är så bra att jag just nu kollar om den?!

I fredags höll vi oss i byn, gjorde ärenden, handlade och sen gjorde vi middag hemma. Återigen chark haha, gäller att passa på när man är i Italien!

I lördags tog vi sovmorgon (som vi gjorde varje morgon), och sen spenderade vi dagen i ett regnigt Milano. Vi åt en sen vinlunch, strosade runt och gick i butiker.

Aperitivo! Här satt vi och smed sommarplaner och hetsade om en tjejhelg i Kroatien i sommar.

Avslutade med kanske den godaste pastan jag ätit!!!!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här