Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Helgen i 11 bilder

22:07 | maj 27, 2019

Dags att ta en titt på helgen, som varit lagom lugn och skön. I fredags var jag på en riktigt festlig lunch med By Malina på Hallwylska. Vi spanade in nya kollektionen, åt grillad tonfisk och drack kallt rosé. Hallwylska innegård är helt klart den bästa i Stockholm, men med rätt kass service tyvärr. Jag tycker lokalen är fantastisk (speciellt om det är bra väder) och maten är bra också men servicen är fasen inte bra alltså och det är något jag tycker drar ner upplevelsen tillräckligt mycket. Men aja nog om det, riktigt trevlig fredagslunch i alla fall! Och hur fin är klänningen som Malin har på sig på bilden, från By Malina Resort 19!

Efter lunchen mötte jag upp Louise och vi gick vidare till Adoore’s kontor för att shoppa klänningar hehehe. Det finns så många fina stylas nu i sommarkollektionen och jag har haft en given favorit sedan jag såg den som skiss för säkert ett halvår sedan!

BOHO DRESS

Den åker ner i resväskan till Italien nästa vecka! 😉

Efter det gick jag och Louise vidare och tog ett glas. Det var ju ändå fredag, vi hade varit på vinlunch och vi båda tyckte vi låg bra till i jobbet så vi passade faktiskt på.

Efter det gick jag upp och jobbade undan sista timmen innan det var dags att ta sig ut till Frihamnen för att möta upp det här gänget och gå på Let’s Dance. Alla som känner mig vet att jag är hysteriskt frälst i Let’s Dance och Idol – all Tv4 fredagsunderhållning. Och lika besatt av programledarna, skulle så gärna vilja sno Tildes jobb i framtiden(!!)

Haha var tvungen att tvinga med Emma och Karin på en bild på röda mattan hahah. Vi var där samma tid förra året och jag har tummat på att detta måste bli en tradition varje säsong nu!

I lördags vid lunch fick vi finbesök!!! Vi passade Puck ett helt dygn (bästa dagen på länge haha). Jag har velat ha hund så länge jag kan minnas, men förstår vilket jättejobb det är så försöker vara realistisk och inse att det inte går just nu, men förhoppningsvis i framtiden. Och till dess kan jag ju låna Puckis hehe.

Vi bara busade, gick långpromenader (röstade(!!)) och lagade mat i lördags. Fotade ingenting annat förutom Puck haha! På kvällen hade vi vänner över på middag och spelade spel. Och i söndags efter vi lämnat tillbaka Puck åkte vi över till Jens föräldrar och fikade och åt en tidig middag.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här