Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Min vecka

14:04 | maj 27, 2019

Hello på er favoriter! Jag sitter svettig i soffan på kontoret och har precis bränt av ett lunchpass haha, har inte ens duschat då jag egentligen inte tänkt träna men fick plats i sista sekund på passet så tog varken med mig kläder och handduk till kontoret. Gör mig dock ingenting, brukar gå runt i träningskläder på måndagar oavsett om jag lunchtränar eller inte, tycker det är så skönt. Har oftast bara kontorsjobb och internmöte på måndagar så passar rätt bra att starta veckan i den looken haha. Vi brukar skämta om att vi alla oftast ser rätt slitna ut på måndagar på kontoret!

Nu ska jag sleva i mig matlådan och förbereda för veckomötet. Vi hörs om helgen i kväll! <3

Måndag: Kontorsjobb och lunchträning. Ska samla ihop teamet och ha avstämningsmöte för närmsta veckorna. Petra åker iväg till Grekland och jag till Italien direkt efter så vi behöver gå igenom närmsta veckorna.

Tisdag: Upprepning av måndag hehe. Det är väl så mina vardagar ser ut i de flesta fall!

Onsdag: Kontoret, ärenden, möten. Sedan ska jag hem och fixa och städa inför middag. Får hem en hel drös med härliga Halmstad-tjejer på middag och jag glömde för ett ögonblick bort att mitt matbord inte rymmer så många, men det får lösa sig på något sätt! Får gå ner i källaren och riva fram fler stolar med.

Torsdag: Röd dag, tänker att jag kommer jobba hemifrån, från sängen typ hehe! Ni vet ju att jag diggar det vid det här laget. Åker till Italien nästa vecka för ett par dagars semester så får passa på att jobba och hamna ett par steg före den här veckan istället!

Fredag: Jobbar hemifrån hela dagen och på eftermiddagen åker jag och Viola till Amsterdam över helgen. Så peppad på Amsterdam, aldrig varit där men får alltid höra att det är väldigt vackert! Så det ska bli kul att besöka, hojta om ni har tips på vad vi inte får missa där under en helg! 🙂


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här