Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Packar för Italien

21:36 | juni 3, 2019

EDITORS PICK

Vågar knappt säga det högt men i morgon åker jag iväg igen.. Jag har spenderat helgen i Amsterdam (ÄLSKADE DET), har haft två storstäder på listan som jag länge velat besöka och det är Amsterdam och Lissabon. Äntligen lyckades jag pricka av Amsterdam. Det var otroligt vackert och vi hade hela 31 grader hela helgen så kunde knappast bli bättre, (förutom ett medlemsskap på SOHO-house och takpoolen då).

Just nu håller jag på att tvätta och packa, i morgon åker jag och Linn till Italien och Villa La Madonna igen. På onsdag ansluter resten av Åre-tjejerna och jag är så jäkla peppad på en långhelg med det gänget! Vi ska bara hänga vid poolen, mysjobba, äta långa luncher bland vinrankorna och prata så vi får kramp i käkarna. Har velat preppa så mycket jobb som möjligt senaste dagarna så jag faktiskt kan vara lite ledig och därför har det inte blivit någon uppdatering här men så fort vi landar i morgon kväll ska ni få hänga med på helgen i Amsterdam <3 Till dess får ni inte missa att kolla in vad vi på Her Hour packar i strandväskan den här sommaren!


2 kommentarer2 kommentarer om “Packar för Italien”

  Hej! Du har inte möjlighet att göra en liten Amsterdam-guide? Ska dit över midsommar och tycker det är såå svårt att hitta bra resto etc. i den stora djungeln av tips. Hade varit otroligt tacksam! Ha det underbart i Italien KRAM

  Svara

  Hej Cecilia!
  Åh vad roligt! Amsterdam är fantastiskt, jag älskade det! Jag sitter i detta nu och knåpar ihop en guide som kommer upp på Her Hour lite senare i eftermiddag, så kika in där. Länkar här på bloggen också 🙂
  Stor kram!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här