Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Back in business

12:36 | juni 10, 2019

Har skrattat så mycket åt den här bilden, det är så många som säger att det ser ut som en scen tagen ur Sex and the city! hehe

Första semesterveckan är över!!! Vi sladdade in på Arlanda sent igår kväll och jag kunde knappt öppna ögonen i morse när klockan ringde.. Både jag och Louise på kontoret sa att vi kände oss helt socialt dränerade efter den här helgen, lite som en social bakfylla – men helt klart värt det!! Vi har verkligen haft den finaste veckan i Italien och jag är så jäkla tacksam för det här gänget. Ni ska få lite bättre uppdatering från veckan men ville bara kika in och ge ett livstecken. Ska fortsätta gå igenom veckan på kontoret och sedan gå ner och handla en sen lunch.. Men till dess kan vi kika på den här veckan som är smockfull med pressaktiviteter och events. Antar att det ska pressas in så mycket som möjligt nu innan midsommar och semestertider!

Måndag: Morgonmöte, kontorsjobb och i kväll ska jag bara packa upp, tvätta och ta ikapp lite sömn

Tisdag: Kontoret på förmiddagen, ska skriva klart en intervju och preppa för en plåtning i veckan. Sen tänkte jag springa bort till Patriksson för en presslunch med Lumene och efter jobbet ska jag och Uchi förbi ett event med Lindex.

Onsdag: Förutom kontorsjobb ska jag på en presslunch med Omega och ett möte med Dagmar. Efter jobbet står en sommar-aw med tjejkompisar på schemat!

Torsdag: Börjar tidigt med ett designmöte med utvecklarna för Her Hour. Vi ska göra lite uppdateringar och putta in lite nya funktioner. Därefter smiter jag och Uchenna över gatan hem till henne för att plåta lite bilder till Her Hour. Och pausa för en festlig lunch med Asos!

Fredag: Fredag är helt tom i kalendern så jag ska bara sitta på min stol på kontoret hela dagen och bränna av massa kul jobb! Älskar kontorsdagar när det enda man behöver oroa sig över är om det finns nybryggt kaffe.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här