Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Lördag & söndag i Italien

17:42 | juni 14, 2019

Dags att beta av de två sista dagarna på Villa La Madonna! Vi sov ju på ett hotell nere i byn fre-sön men hängde ändå hela dagarna på La Madonna. I lördagsmorse var vi uppe där vid 9 för frukost och sen sladdade vi in vid poolområdet och flyttade inte på oss förrän eftermiddagen!

Vi solade, badade, åt lunch, lekte lekar och pratade om livet.

Vid 19-tiden befann vi oss återigen uppe vid aperitivo för att bli uppfyllda med antipasti och dricka oss igenom cocktail-menyn.


Bästa tjejorna! <3

Ska ni besöka Villa La Madonna i sommar måste ni lova att äta deras tryffelpasta en kväll och deras Parmigiana di Melanzane en kväll. Helt klart mina två favoriträtter – och lite på mig, jag har nog ätit mig igenom hela menyn på den här veckan.

I söndags vaknade vi upp till halvmulet väder men då vi skulle åka till flygplatsen efter lunch ville vi ta vara på tiden så vi var uppe tidigt och åt en lång frukost!

Vi bestämde oss för att åka på lite upptäcksfärd så vi lånade hotellets cyklar och trampade ner till närmsta by.

Sen hann vi med ungefär två timmar vid poolen innan regnet kom

Då bänkade oss här under trädet och avnjöt en sista vinlunch innan vi skulle bege oss hemåt!

Maten här är helt klart toppklass!

Och på flygplatsen såg det sedan ut såhär när vi skulle lösa all logistik med bagage och alla vinflaskor vi köpt med oss hehhehe.


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här