Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Min vecka

17:09 | juni 17, 2019

Hej på er ! Hoppas att er helg har varit härlig och sommarvarm! Jag har tagit det ovanligt lugnt, hängt med familj, storstädat, kollat serier och njutit av sommarvärmen. Vi har hunnit göra en välbehövlig rensning av garderoberna hemma och jag har fyllt två kartonger med kläder till nästa bloppis. Har även ett par saker som jag funderar på att slänga ut här och se om jag får någon napp på. Bland annat en väska från Stella McCartney och lite andra plagg från svenska och danska märken.

Den här veckan är jättelugn och kommer spenderas mestadels på vårt överhettade kontor som saknar ventilation (hehe). Det känns som att många börjat checka ut för semesterledighet också så det händer inte lika mycket på varken mejl eller mötesfronten. Jag kommer köra på tre veckor till innan jag sänker tempot och åker hem till Halmstad! Men låt oss kika på hur veckan ser ut!

Måndag: Jag sitter på kontoret och har precis slevat i mig min matlåda. Vi har haft veckoavstämning med Her Hour och nu ska jag fortsätta med ett jobb för i morgon. Ska strax möta upp en kompis på lite after work på nya Blique by Nobis.

Tisdag: Kontorsjobb hela dagen, en drink efter jobbet med Sanja och på kvällen ska jag hem till en tjejkompis på middag!

Onsdag: Birthday!!!!! Jag brukar knappt fira mina födelsedagar längre men har en frukost inbokad med lite vänner och sedan blir det jobb som vanligt resten av dagen. Vid 19 har min kille bokat mig för middag så får se vad han överraskar med då!

Torsdag: Jobbar hela dagen, vi äter lunch med tjejerna på FORNI som lite sommaravslutning och vid 17 sätter jag och Emma oss på tåget mot Ulricehamn!

Fredag: Vi kommer spendera hela helgen i Ulricehamn på Linns landställe där. Linn har som vanligt bjudit in till tre dagar av midsommarfirande och det kommer förmodligen bli allt annat än lugnt hehe!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här