Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Förra veckan på Her Hour

18:15 | juni 24, 2019

MITT DYGN I AMSTERDAM (plus massa härliga tips)

Jag var ju i Amsterdam för ett par veckor sedan och sammanfattade ett dygn av Amsterdams mesta härligheter i en artikel på Her Hour. Skrev också ner fler tips på lunchrestauranger, vintagebutiker och caféer som jag fått tipsat till mig! Hoppas ni gillar den <3

Vi river ju av en hel del modeartiklar under veckorna och jag gjorde den här artikeln som ni verkade uppskatta. Är det inte helt sanslöst att ASOS har över 6 000 klänningar på sin hemsida? Jag gick igenom nästan alla och sållade ut 20 stycken som jag tycker var riktigt fina!

Vi har i samarbete med FOREO provat nya rengöringsborsten Luna 3 i ett par veckors tid. Ni vet ju att jag tidigare har varit ganska lat och ointresserad av hudvård, och när jag läste att jag dessutom behövde ladda ner en app och koppla ihop med produkten kände jag ba ”nej det här kommer jag aldrig orka med”. Men så provade jag en kväll, och brände av både ansiktstvätt och massage pga att det var så skönt och simpelt. Att den dessutom berättar och demonstrerar för mig hur jag ska dra borsten över ansiktet är 10 poäng, hade nog varit lite vilsen annars. En annan bra sak jag märkt sedan jag började använda borsten är att jag inte längre bli lika flottig i ansiktet på eftermiddagarna, och det MÅSTE ha med att jag börjat rengöra ansiktet på rätt sätt, eller hur?

Har någon av er provat FOREOs produkter? Och vad är er uppfattning?

Våra flik ”trending” är uppdaterad och här under hittar ni alltså veckans mest lästa artiklar. Nu kommer den snurra och se lite olika ut dag för dag vilket är kul.. Roligt att se vad ni och andra tycker mest om att läsa ju?

Våra flik ”trending” är uppdaterad och här under hittar ni alltså veckans mest lästa artiklar. Nu kommer den snurra och se lite olika ut dag för dag vilket är kul.. Roligt att se vad ni och andra tycker mest om att läsa ju?


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här