Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Midsommarhelg i Ulricehamn

11:11 | juni 25, 2019

I torsdags efter jobbet satte jag och Emma oss på tåget mot Ulricehamn. Vi firar nämligen sedan tre år tillbaka midsommar på Linns landställe utanför Ulricehamn. Vi är runt 25 kompisar som checkar in i huset för tre dagars firande och det är verkligen sommarens höjdpunkt! Så glad för att vi har möjlighet att få spendera midsommar på det här sättet, den här helgen innehåller nämligen allt en midsommar ska innehålla, till och med after ski-tema(!!!!)

Tror inte jag fotade någonting i torsdags efter att vi kom fram men vi checkade in vid åtta-tiden, gjorde middag och drack drinkar på verandan hela kvällen. I fredags vaknade vi upp till en framdukad frukostbuffé, vi skojar alltid om att det är som att vara på kollo med alla sina vänner under midsommar. Alla sover överallt, slänger sin kläder överallt och vi trängs i köket och lagar all mat tillsammans.

Efter frukost gjorde vi oss i ordning, preppade mat och dukade upp långbordet ute. Äntligen hade vi vädret på vår sida! Jag har ett gäng vänner som är riktigt duktiga på att styra upp och organisera midsommar, allt är uttänkt i minsta detalj och inget lämnas åt slumpen!

Jag, Emma och Pontus stack ut på promenad för att plocka blommor till våra kransar !

Vid 14 slog vi oss ned för långlunch, brände av snapsvisa efter snapsvisa, åt klassisk midsommarbuffé och skrattade ikapp med varandra.

Hade det här sköna gänget mitt emot mig!

Carro och Emma var så fina i sina midsommarklänningar!

Obligatoriska årsfotot haha!

Efter lunchen blev det beer pong-tunering, tennismatcher och tipspromenad. Att se till att 25 personer med x antal snapsar för mycket innanför västen gör det de ska kan inte vara helt enkelt haha! Såg mestadels ut såhär emellanåt!

Avslutade kvällen med grillmiddag på bryggan till den här brinnande utsikten!

I lördags tog vi sovmorgon, åt en lång frukost och placerade oss sedan på bryggan för vattensporter, det står nämligen alltid på schemat dagen efter. Vi turades om att kräla oss i våtdräkterna för vattenskidor, Wakeboard och ring.

Vi andra satt på bryggan, pimplade rosé och hejade på när man åkte haha!

Hej lilla sommaridyllen!

Efter lunch gjorde vi oss i ordning för tema-fest, som alltid dagen efter midsommar. Förra året var det mexikanskt tema och det här året after ski. Jag och Emma skrattade åt att det inte är helt lätt att förstå temat när man ser oss. Flip flops, Birkenstock matchat med mössor och gogglebränna? Inte full pott på vår utstyrsel kanske!

Däremot var det flera andra som gått in för temat ordentligt!

Aperolbaren var på sin plats

Efter tre-kamp blev det återigen beer pong-tunering, lekar och dans. Vi åt korv med bröd samtidigt som vi dansade och sjöng till Gyllene Tider resten av kvällen. Och det var den midsommarhelgen! <3


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här