Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my mind

21:17 | juni 25, 2019

Bänkade mig precis vid köksbordet och tänkte kvällsjobba någon timma. Slocknade på soffan en timma när jag kom hem i eftermiddags så har lite för mycket energi och tankar i huvudet för att lägga mig nu. Det märks att många checkat ut från semester. Jag var ensam större delar på kontoret idag, haha, säkert därför jag också känner mig lite rastlös, knappt pratat med någon på hela dagen…. Men har desto mer i huvudet. Trillade precis över ytterligare ett drömhotell jag vill besöka, Il Pellicano – även detta i Italien (så klart). Ligger ca 90 minuter från Rom och tillhör samma hotellgrupp på La Posta Vecchia ni vet som jag skrivit om tidigare. Får spara ihop och boka i tid till nästa sommar, eller kanske en weekend i september/oktober, Italien är ju nästan ÄNNU bättre då!

Jag har redan fyllt på bikinigarderoben för sommar, men sneglar ändå på den här från Made by Dawn. Fortfarande lika hooked på gult. Förbannat nära på att klicka hem de här örhängena från Jil Sander på rea med, så fina!

bikini, gul klänning, örhängen, prickig klänning


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här