Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Senaste veckorna genom mitt tredje öga

13:17 | juni 26, 2019

…… Syftar föstås på min telefon. Låt mig presentera senaste veckorna, utan inbördes ordning på dagar!

Jag, Petra och Joanna har besökt Uchenna på hennes andra jobb, Nelly Showroom.

Varit hemma hos Uchenna och plåtat till Her Hour. Blev genast sugen på mer trä och bruna toner i mitt hem. I går beställde jag äntligen nya gardiner, letat och velat i flera veckors tid men nu så hoppas jag det blev något bra! Sneglar också på nya matstolar, de här jag snubblade över hos Sleepo! Visst är de perfekta? Får nog bli efter sommaren.. Nu är det fokus soffbord!

Ätit frukost med Omega på Bank Hotell

Varit förbi Dagmars kontor för att spana in AW19 kollektionen.

Drömkavajen till vänster! Kommer köra mycket rutor i höst känner jag!

Varit på Lunch med ASOS! Hittade den här magiska blusen som jag otåligt väntar ska trilla in hos Asos! Perfekt till semestern! Hamnade bredvid härliga Parisa så jag var tvungen att skicka en fotohälsning till min mormor, hon är förmodligen På Spårets mest hängivna tittare, och nu också ett stort fan av Parisa hehe!

Åh just det, jag har fyllt 26(!). Började med födelsedagsfrukost hos Linn med tjejerna <3

Jobbade hela dagen och sen åt jag och min kille middag på stan. När jag kom hem möttes jag av det här <3

Ätit middag i ett sommarhett Stockholm med Bea! Har nästan aldrig varit i Stockholm under juli men nu kommer jag jobba fösta två veckorna och vara här, tror jag kommer gilla det!

Vi har ätit sommarlunch med Her Hour och FORNI på Grand Hotell! Älskar att dela kontor med det här gänget och kan inte föreställa mig hur tomt det skulle vara utom dem! Jag anser ju absolut att det här är mina kollegor även om vi jobbar med olika företag haha <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här