Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Helgen i bilder (plus lite till)

11:20 | juli 3, 2019

Sitter på kontoret och är inne på min tredje kopp kaffe, vet inte vad det är men jag är så förbannat trött. Konstant. Trodde man skulle bli piggare på sommaren men det här är värre än höstmörkret alltså. Har ni tips? Det är mest morgnarna som är jobbiga. Fick tips om alarmappar som håller koll på din sömn och väcker dig när du liksom inte befinner dig i djupsömn längre, så det ska vara enklare att komma upp. Vet ni någon sådan app?

Men nog om min sömn. Jag tänkte att vi kan kika på helgen och vad som hänt sedan jag uppdaterade senast haha. Får nog börja med en veckouppdatering istället, enklare att hänga med i.

I torsdags började jag och Uchenna med att fota lite till några artiklar som kommer upp senare i sommar. Vi har sänkt tempot och gått in i sommartid på Her Hour vilket betyder 1 uppdatering per dag istället för 2. Det är så skönt med lite långsammare tempo nu, det känns nästan redan som att jag har semester trots att jag har en lång do to list att pricka av innan den faktiska semestern.

När vi var klara plockade Petra upp oss och så åkte vi ut till Sickla för ett event med Adoore. Alla jobb och företag flyter ju liksom ihop så givetvis var vi på plats för att se de sålde slut på de sista klänningarna! Så jäkla kul att följa med och se utvecklingen av Adoore.

Frida (till höger i bild), var uppe i Stockholm för möten så hon anslöt till Sickla efter jobbet för att shoppa klänningar och dricka lemonad med oss.

Sedan åkte vi vidare till Kommendören för middag med Emma och Pontus. Älskar att jag har introducerat Emma för hela Halmstad-ligan här uppe, hon är verkligen en i gänget nu och lika självklar i alla aktiviteter vi gör.

I fredags jobbade jag hemifrån hela dagen och på eftermiddagen provade jag outfits för lördagens fest. Kan ni gissa temat? haha

Jag hann med en vända på stan också, var egentligen på jakt efter ett par sandaler men smet in på en lampaffär vid Odenplan. Jag tror jag bestämt mig för att det får bli den här lampan från Louis Poulsen ovanför matbordet, vad tror ni?

På kvällen fick vi finbesök av Emma. Vi lagade kycklingfajitas och pratade vinterplaner fram till midnatt.

Och så blev det lördag och hela truppen från Halmstad (plus Emma då hehe) infann sig i Vasastan för en heldagsfest i Safarianda.

Vi trängde ihop oss på balkongen och drack kanna efter kanna med svalkande sangria.

Sedan avlöste överraskningarna varandra. Vi har nämligen delat upp oss i lag om två och så ska alla par hosta en brunch fylld av överraskningar och teman. Förra gången var det jag och Hanna som höll i brunch och värdparet får då välja ett tema och sedan göra ett schema för dagen med överraskningar, aktiviter och måltider, än så länge har det varit succé!

Vi spelade minigolf i Kristineberg. Hoppas folk förstod att det var temafest….

Stod man bredvid Johan gjorde man med största sannolikhet det! 🙂

Efter minigolfen var det tillbaka på balkongen för ännu mer sangria i eftermiddagssolen.

Det blev hämtmat och sedan dukade vi såklart upp för beer pong-tunering. Vi avslutade kvällen med dans och sång på Cliff Barnes! Tror jag har ett nytt favoritställe heheheh!


2 kommentarer2 kommentarer om “Helgen i bilder (plus lite till)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här