Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Sommarplaner 2019

13:00 | juli 4, 2019

Letade bilder till en artikel igår kväll och trillade över massa andra härliga sommarminnen så jag tänkte att vi kan ta en vända genom dem och kolla på planerna för den här sommaren. Semestern är på ingång och jag är så jäkla peppad på att vara lite ledig och släppa allt som har med jobb att göra. Nästa vecka har jag verkligen noll inbokad så kommer sitta från morgon till kväll för att försöka preppa så mycket jag bara kan innan jag åker. Vore så jäkla skönt att ligga några steg före när jag åker iväg!

För två år sedan bilade jag och några kompisar Franska Rivieran och det var de bästa två veckorna på hela året.

Levde vårt bästa liv på Bagatelle i St Tropez. Ska ni dit i sommar måste ni boka ett lunchbord där, och den sena tiden om ni vill dansa på borden!

Jag spenderar nästan alltid minst två veckor varje sommar i Kroatien ihop med familjen. Den här gången ska dessutom min kille med för första gången så peppen är total!

Och förra sommaren var vi tillbaka i St Tropez för en långhelg i slutet av sommaren. Vi airbnd:ade ett hus uppe i bergen och varvade poolhäng och hemmamiddagar med stökiga luncher och mys i St Tropez. Bästa tänkbara sättet att avsluta sommaren på!

Två av min absoluta favoriter – Alice & Frida <3

Jag håller just nu på att projektleda ihop årets långhelg med några Halmstadtjejer i mitten på augusti. Ska minsann försöka få in detta som en tradition nu, hehe! Vi har preliminärt hyrt det här huset, försöker skrapa ihop så många som möjligt nu då prislappen är lite väl hög. Men visst ser det magiskt ut?! Hoppas verkligen det blir en långhelg här i sommar.

Japp, här kan man sitta och äta middag till sent in på småtimmarna!

Och ligga och flyta i poolen hela dagarna


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här