Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Back in business

12:33 | juli 11, 2019

Jag är människa igen! Ni vet ju att jag åkte till Torekov för en helg av festival, tjejfest och stök?! När jag kom hem i söndags slocknade jag på soffan och i måndags vaknade jag upp dyngförkyld! Alltså 39 graders feber, snuva, halsont, hosta – rubbet!!! Jag blir sällan sjuk (THANK GOD, för jag är inge bra på det). Så sjuk som jag varit senaste fyra dagarna har jag nog inte varit på två år. Det låter överdrivet men jag blir nog värre än en 40 årig man. Kan någon känna igen sig? haha. När jag var liten låtsades jag vara sjuk och övertygade min mamma om att jag hade jääääättteont i huvudet bara för att jag också ville sjukanmäla mig, riktigt knäpp haha!

Jag har alltså knappt kommit ur sängen senaste dygnen, inte duschat på tre dagar och säkert tappat flera kilo i vikt pga noll matlust. Har fortfarande lock för mitt vänsteröra(!). I dag är första dagen jag öppnar datorn och faktiskt kan arbeta.. Det här skulle ju vara min hälsovecka. Jag skulle träna, dricka gröna smoothies, jobba och preppa för semestern men inget av ovan har ju hänt. Istället har jag sträckkollat romantiska komedier och Suits i sängen i FYRA dygn(!). Har både högar av jobb och tvätt att ordna med inför i morgon lunch när jag åker mot västkusten.

Nu ska jag strax ta mig in till kontoret för att röja undan det sista, hämta upp bud och göra några sista ärenden för semestern. Kan inte riktigt fatta att jag ska åka iväg på semester? Igen! Jag har ju redan fått en vecka i Italien, en magisk midsommar i Ulricehamn, festivalhelg i Torekov och nu ska jag alltså hem till Halmstad en vecka, Österlen fem dygn och sedan nästan tre veckor i Kroatien?! Jävlar vad jag känner mig bortskämd.


1 kommentarerEn kommentar om “Back in business”

    Vilken otur… Det känns som att kroppen tvunget ska hämnas på en för att man har pushat den lite. Feel better. <3

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här