Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Out of office

15:49 | juli 22, 2019

Som ni märkt har jag helt checkat ut för semester. Jag har öppnat datorn en kort stund varje dag för att korrläsa och publicera lite artiklar till Her Hour men annars har jag inte suttit en sekund för länge framför datorn. Just nu befinner jag mig nästan längst ner i Skåne med min killes familj, och innan vi kom hit i torsdags var jag en vecka hemma i Halmstad med vänner. Det är alltid ett lika intensivt schema när man är hemma under sommaren, det är mycket som ska hinnas med under bara några dagar. Jag älskar att maxa en vecka i Halmstad, men sen tycker jag om att åka vidare. Jag blir ganska snabbt mättad.

Nu har vi ett par dagar i Skåne där vi varvar grillmiddagar i trädgården med upptäcktsfärder runt Österlen och familjemys. Vi åker vidare ner till sommarhuset i Kroatien på onsdag och då lovar jag att uppdatera er bättre!

Kram till dess <3


1 kommentarerEn kommentar om “Out of office”

    Det låter som en bra idé tycker jag =)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här