Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Days in Halmstad

17:39 | juli 25, 2019

Vi fortsätter veckan hemma i Halmstad.. I söndags var vi rätt slitna så vi tog det extremt lugnt hela dagen, bara myste runt, kollade serier och åt en lång pizzalunch. På kvällen åkte vi hem till några vänner för att grilla och spela spel!

I måndags hängde vi på stranden på dagen och sedan körde vi återigen grill och 5-kamp innan vi smet ut på måndagsklubben och Pianobaren en sväng! Vi hade sånt jäkla bra väder hela veckan, det gör ju allt när man är i sommarstäder!

After beach på Tylösand!

Minigolf på Punch!

I onsdags hängde vi vid vattnet hela dagen.

Skulle förbi after beachen igen men missade den så stannade till på Bettans för en drink i solen.

Åkte hem till Frida för middag med alla vänner

Fördrink på balkongen

Åt pasta och drack rödvin

Ganska osammanhängande dokumentation av mina dagar hemma märkte jag nu men bättre än inget hoppas jag hehe! Hoppas ni har det underbart vad ni än hittar på i sommar. Jag landade i Kroatien igår och blir här i huset kommande 10 dagar så kommer ha massa tid för uppdateringar tänker jag 😉


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här