Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Days in Halmstad

10:58 | juli 25, 2019

Okej, dags att ta er igenom veckan i Halmstad kanske? Jag åkte ju ner i mitten av juli och fick sällskap av bästa Emma hela veckan. Vi åkte hem och dumpade väskorna och begav oss direkt till Salt för middag. Efter middag och firande av min mor som fyllde år bänkade jag och Emma oss ute på första parkett för att se solnedgången.

Solnedgångarna i Tylösand på somrarna är något alldeles extra!

Vi fick sällskap av mina favorititalienare och Frida. Vi drack bubbel, skrattade, grät lyckotårar och firade att livet är rädd bra ändå!

Vi har passat på att ta ordentligt med sovmorgon varje dag och i lördags stod 25-årsfest på schemat så vi tog det väldigt lugnt hela förmiddagen. Emma hann knåpa ihop en bukett med rosor från trädgården, bara sådär!

Vi handlade med oss lunch och åkte vidare hem till Hanna för lite sol, bad och pre drinks innan det var dags att fira 25 åringen!

Jag och Alice har varit vänner sedan lågstadiet, i tvåan när jag flyttade till Halmstad och hamnade i hennes klass. Lyllo mig! Har svårt att föreställa mig mitt liv och uppväxt utan henne <3

Alla bästisar på samma ställe! Det händer tyvärr inte så ofta längre då alla bor på olika ställen men somrarna hemma samlas alla och umgås ikapp resten av året!

Det var mina två första dagar i Halmstad! Vi får kika på resten i eftermiddag för nu kallar stranden <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här