Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Green dress

16:47 | juli 31, 2019

Kort uppdatering om dagarna, vi ligger bara vid stranden, snorklar, äter långa luncher i skuggan, spelar yatsy och dricker rosé på terassen i solnedgången. Drömsemester om du frågar mig! Just nu sitter jag på terassen och inväntar familjen, vi ska strax göra oss i ordning och åka iväg till en vingård här på ön. Älskar att göra eftermiddagsutflykter, då har man hela dagen för sol och bad och sedan kan man åka iväg på upptäcksfärd på eftermiddag/kvällen. Vi ska även stanna till och äta middag vid en av mina favoritrestauranger här, den ligger precis vid vattnet och har de godaste musslorna jag vet!

Har fått så många frågor om den här klänningen på Instagram och jag trillade över den från en brittisk webbshop (Warehouse, dock är klänningen slutsåld) när jag letade produkter till en artikel. Farligast med mitt jobb? Att trilla i shoppingfällan(!).


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här