Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Veckans planer

18:50 | augusti 19, 2019

Dags att komma tillbaka till rutinerna, så det här måndagsinlägget med veckans planer känns som en lagom start efter semestern. Tar alltid så lång tid för mig att komma tillbaka till rutiner haha. Samma sak när man åker på semestern, då tar det ju alltid ett par dagar att komma in i semesterlugnet, släppa allt och bara kunna slappna av. Pratade med några på kontoret igår om att onsdagar är den veckodagen man både bör starta sin semester på och komma tillbaka till jobbet, det ligger nog något i det. Jag har alltid varit den som maxat och landat söndagkväll/natt hemma för att sedan släpa mig till jobbet vid 09 på måndagen, men det är inte hållbart längre har jag märkt.

Nog om det! Jag ska alldeles strax springa iväg på middag med lite tjejkompisar, men innan det tänkte jag att vi kan kika på veckan..

Måndag: Kontorsdag, möten och lunchträning.

Tisdag: Börjar med frukost för Sara Biderman som släpper en kollektion för Bread&Boxers, sen blir det lunchträning igen och sedan kontoret resten av dagen. På kvällen blir det bort på middag igen.

Onsdag: Kontoret hela dagen, after work på kvällen!

Torsdag: Kontoret, möten och lunchträning. Ska förbi Dagmar på presentation av Pre spring 2020, och på kvällen ska jag äntligen sätta upp nya gardiner!

Fredag: Samma som torsdagen, och sen säkert lite fredagsbubbel! Min bästis som bor i London kommer hit över helgen!


1 kommentarer



En kommentar om “Veckans planer”

    Hi why you don’t update your blog as much? We like your style and very many of your post we can’t see the picture, good luck ????????

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här