Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Veckan i bilder

17:52 | augusti 22, 2019

Låt oss ta en titt på veckan som gått! Dagarna har flugit förbi hem från semestern, har knappt hunnit blinka känns det som. Ett par ögonblick har jag bevarat i telefonen och dem tänkte jag att vi kunde ta oss igenom!

Jag har fotat en kampanj med Uniqlo! Deras butik i Stockholm firar ett år i helgen! Psssst, om ni har planer på att gå ut och shoppa i helgen så får ni inte missa deras firande i butiken. De kommer ha massa härliga erbjudanden och riktigt bra goodie bags!

Haft möte med vårt härliga team!

Har haft vänner över på mexikansk afton! Och mixade ihop den godaste majsdippen, lovar att dela receptet med er!

Sara har släppt en baskollektion för Bread & Boxers. Är ni (som jag) alltid på jakt efter en bra vit t-shirt? Då kan ni sluta leta för den hittar ni HÄR!

I helgen var jag på tjejmiddag hos Karin med världens bästa gäng! Åre-gänget som jag och Linn pusslade ihop för snart två år sedan!

Letar fortfarande som en idiot efter ett soffbord! Uchenna har gjort sitt själv och jag tyckte det blev riktigt bra! Blev sugen på att ge mig på samma.

Ny trench från Uniqlo! Gissar på att jag kommer leva i den här i höst. Dessutom regnavstötande vilket känns väldigt passande.

I måndags åt jag en för trevlig middag med tjejligan från Halmstad. Tänk att nästan alla bor här uppe nu, och två till är på väg upp! Så himla glad för det.

Hunnit med fler möten med dessa favoriter

Idag har vi hunnit med en sväng till Dagmars kontor

Där vi drack kombucha och spanade in deras fina vårkollektion


1 kommentarerEn kommentar om “Veckan i bilder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här