Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Veckans planer

21:21 | augusti 26, 2019

Custommade spring summer 20

Hellloo friends! Äntligen återhämtat lite energi från helgen. Har varit lite för festliga middagar och sena kvällar på Spy Bar den här helgen hehe. Men känner att jag fick tillbaka energin lagom till att jag kom hem efter jobbet. Tur för hade rätt mycket att städa, tvätta, fixa i ordning då jag inte orkade lyfta ett finger igår. Nu sitter jag och kvällsjobbar lite, den här dagen sprang iväg så förbannat fort.. Känns som att jag inte fick något gjort, morgonmejlade lite, körde ett förmiddagspass på Sats, sen tittade vi på nytt kontor, åt lunch i farten och sen hade vi ett spännande eftermiddagsmöte i Solna. Det var det, så kände att jag behövde ta igen lite tid framför datorn nu.

Jag var ju inte på modeveckan i Köpenhamn den här gången men hittade precis de här bilderna från Custommades presentation under veckan, visst är de magiska? Syns att de fått tag i den grymmaste PR-tjejen i stan, Tess!

Den här veckan har jag inga kvällsaktiviteter bokade och det är så jäkla skönt! I morgon eftermiddag ska jag förbi Adoores sample sale med lite kompisar som vill fynda! Missa inte att de har sale hela onsdag med, finns så mycket fint att handla! Onsdag funderar jag på att jobba hemifrån då båda mina kollegor är på andra håll, får se hur det blir med det och framåt kvällen kan det bli en runda på golfbanan. Torsdag ska jag först på ett frukostseminarium och sedan plåtar vi hela dagen. Bubbellunch på fredag och efter jobbet ska jag direkt hem och rodda för en middag!

Bilder från Custommade SS20


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här