Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Cyberspace wishlist

12:00 | september 1, 2019

Har känt mig ganska oinspirerad ett tag men nu känner att det äntligen börjar vända. Brukade älska att surfa runt och hitta inspiration överallt men senaste tiden har jag bara velat stänga ner datorn och inte behöva titta på den mer än nödvändigt. Äntligen vänder det! Det är nog tack vare lång semester, hehe! Därför tänkte jag att vi ska kika på höstlistan, några saker jag drömmer om att klicka hem asap!

Kommer ingen vart i hemmet, har fått hem våra nya gardiner men när vi satte upp dem tycker jag att de skär sig lite mot soffan. Eller jag tror att jag tycker det skär sig, tycker om gardinerna i sig men de är i en varmare ton och vår soffa är i en ganska kall ton så känns inte som att det blev någon fullträff. Vill inte ha en kritvit färg men får nog börja leta efter någon kallare nyans, dessa från Gotain ser ju ut att vara nåt! Och till hemmet skulle jag gärna addera den här vasen signerad Louise Roe med!

Satt och kollade igenom H&M Studios höstkollektion (släpps 5e september) och var tvungen att spara ner dessa stövlar plus jeans direkt, skulle passa perfekt i min höstgarderob! Helst ihop med den blå miniväskan från BOYY!


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här