Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Veckans planer

17:37 | september 2, 2019

Jag ska alldeles strax bege mig hemåt från kontoret men eftersom att jag tänkte lämna min dator här i vanlig ordning så vore väl en kort update på sin plats. Har mestadels suttit med research och läst artiklar om AI idag, snurrade in helt på ämnet och när jag väl kommer in på något har jag svårt att släppa det. Har knappt tittat på min telefon sen efter lunch, och så brukar dagarna vanligtvis inte se ut. Hann även bränna av en timmes lunchträning idag, skakade genom hela passet och kände att benen var nära att vika sig under mig flera gånger. Det var inte läge att träna idag egentligen, men glad att det är gjort nu. Tycker verkligen om att börja veckan med träning, men jag brukar oftast vara mer utvilad och alert när det är dags, hehe.

Har haft en så satsans trevlig helg, men den har satt sina spår. I fredags hade vi middag hemma med några vänner, upp tidigt på lördag för att spela golf, jag spelade mitt första varv för den här säsongen (really not committed) men lyckades ändå sänka mig. KUL! Sen hem och vila ögonen i 20 minuter innan jag skulle möta upp Petra, Matilda och Uchenna på Bank Hotell för en fördrink innan middag med Adoore-teamet.

Veckans planer då? Jag kommer spendera mestadels tid på kontoret, springa på några pressluncher och möten, ta en aw med mina tjejkompisar och förhoppningsvis planera vårens skidresa! Sen ska jag försöka hinna städa ur sommargarderoben om kvällarna!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här