Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my mind

21:52 | september 3, 2019

Jag ligger i soffan och ska alldeles strax förflytta mig till sängen.. Har fortfarande så svårt att komma upp på morgonen och Louise har lurat med mig på ett Megaformer pass i morgon bitti så blir inge serietittande i kväll inte. Vill vakna så pigg som möjligt! Vi har haft en två timmars lång SEO-kurs med Her Hour idag så nu är jag mer än redo att grotta ner mig ordentligt i google analytics och analysera era beteende på sajten hehe!

När jag snubblade över det här modejobbet tidigare idag så kände jag ba att, nääää jag är fasen inte klar med sommaren. Extremt peppad för hösten och allt jobb men vädermässigt vill jag ha mer sol, ljumna kvällar och tunna kläder ett tag till. Känner inte ni så? Eller är ni mer sugna på att krypa upp i soffan med levande ljus och stickade tröjor? Jag pusslade precis ihop det här med ett par grejer jag inte hade tackat nej till nu. Så sugen på lampan från Louis Poulsen till hemmet, men i orange i så fall. Och när jag handlade blommor i helgen insåg jag att jag har alldeles för lite vaser, har knappt något plats kvar hemma så vet inte riktigt vart jag skulle förvara dem när jag inte har blommor (vilket jag nästan aldrig har). Vill också fortsätta shoppa blommiga klänningar och bikinis ett tag till!

+ Created with APPRL

Hoppas ni också fick lite inspiration <3 Hörs mer i morgon!


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här