Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Cyberspace wishlist

18:26 | september 5, 2019

Här kommer ett lass av saker jag trillat över under dagen som fått mig att vilja skita i allt och handla upp mina pengar. Återigen, Mangos kampanjer och bilder är fasen min go to när det kommer till hösten. Vill ha allt de gör just nu! Hela looken ovan ligger i min varukorg och jag hade kopierat den rakt av!

STÖVLAR

Känner att jag genast måste ut på jakt efter ett par bruna stövlar. Har alldeles för få stövlar i min garderob och vill bära dem till denim precis som ovan!

GUMMISTÖVLAR

Eller varför inte bara förbereda sig på hösten och ständigt vara redo för regn i ett par snygga gummistövlar?


Någon som kan klänningar? Cecilie Bahnsen! Blir lätt väldigt sugen på cup cake-stylen och att lägga hela min besparing på klänningar signerade Bahnsen. Stylingen ihop med strumpor och sneakers kopierar jag till nästa gång jag ska bära klänning!

BOOTS

MEN, skulle jag bara handla en sko i höst så skulle valet falla på här kängan från Flattered. Fick smygkika på den tidigare i våras på en pressvisning och den sparades direkt ner i mappen för höstsaker. Jag tycker Flattered är extremt duktiga på att göra skor, både designmässigt men framför allt komfort. Så jäkla trist att prata komfort men fasen vad viktigt det är när det kommer till skor. Jag har haft ett enda par ballerina hittills som jag aldrig fått skoskav av och de har varit från Flattered, sen dess förlitar jag mig till 100% på dem när det kommer till bekvämlighet!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här