Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Senaste veckan i bilder

18:05 | september 9, 2019

Har ju inte visat er några vardagssnaps på ett tag och det blir ändå en del som sparas ner i telefonen så varför inte ta oss igenom ett gäng! Jag och favoriterna har varit på ett spännande möte för ett kommande samarbete som vi ska göra tillsammans. Ska bli roligt att få berätta för er då ni också kommer kunna vara involverade 🙂

Fick ett fullproppat bud hem med nya produkter till håret. Tack snälla Budgie för det <3 En favorit när det kommer till hårvård, har ni inte provat deras saltvattensspray än måste ni göra det! Första sprayen jag testat som faktiskt gör någon skillnad på mitt hår!

Jag har varit på en lyxig lunch på Hillenberg med IsaDora. Blir mer och mer skönhetsevent för mig märker jag, har ju tidigare inte varit så intresserad men ibland kan det faktiskt vara kul att se lite nyheter och prova produkter.

Så fort jag provat lite lovar jag att återkomma med en recension 😉

Spanat in nya smycken från Edblad! Har faktiskt beställt en av dessa ovan, men är så klart sugen på fler!

Dividerar fortfarande om gardinerna hemma! Jag var, fram till idag, säker på att jag skulle lämna tillbaka dessa och istället beställa krämvita från Gotain, men så fick jag höra att detta var fint och då ändrade jag såklart mig. Litar liksom inte på mitt eget omdöme haha. Kanske är det bättre att bara köra krämvita? Det är något med den här varma tonen och mot soffan som jag tycker skär sig.

Tycker det är helt okej när inte solen lyser på men så fort det är ljust tycker jag de är lite för gula i tonen. Vad tycker ni? Passar det eller skär det sig lite? Ska även ha nytt soffbord och matta med så vågar inte experimentera så mycket hehe! Matta och gardiner – absolut svårast när det kommer till inredning tycker jag!

I fredags var jag på ytterligare en skönhetslunch, den här gången med Lumene! Vi höll till i juniorsviten på Diplomat, drack bubbel och blev sminkade med deras nya foundation – jäkligt lyxig fredagslunch!

Fick med mig massa nya produkter hem att prova så tänkte att jag ska lägga ut ett inlägg med alla favoriter asap! Brukar ju sällan sminka mig så mycket, är besatt av mascara (helst tre lager) men utöver det kan jag NADA när det kommer till smink, därför är det kul att få prova och lära sig mer. Till nästa fest kan jag förhoppningsvis lägga en rimlig ögonskugga!

Och så sist, live från kontoret från när vi hade eftermiddagsmöte idag! Nu ska jag strax åka hem, handla, laga mat, tvätta håret och se Idol <3

Hörs mer om gardinkaoset i morgon! Då kommer jag behöva er hjälp! 😀


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här