Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Veckans planer

21:20 | september 9, 2019

Hello friends! Hur mår ni? Har ni haft en magisk helg? Jag har tagit det ganska lugnt om man jämför med senaste tre helgerna så jag är nöjd. Har plöjt igenom min favoritserie Grand Hotel haha, ett tips!!!! Ganska töntig men också mysig. Nu sitter jag på kontoret och försöker bena ut ett schema för kommande månad. Vi har haft planeringsmöte hela eftermiddagen så försöker renskriva, sortera och få ut alla idéer på papper och i kalendern. Det kommer hända massa spännande aktiviteter och saker på Her Hour till hösten, precis som vi hoppats på från början. Dels fler aktiviteter och happenings som involverar er, och jag hoppas verkligen ni kommer tycka det är lika roligt som vi tycker! 🙂

I morgon förmiddag ska jag äntligen till vårdcentralen och ta blodprov för att kolla mina värden. Svimmat dubbelt upp förra veckan så vill bara dubbelkolla så allt är som det ska. Därefter blir det kontoret och en lång lista som ska betas av med grejer som ska spikas, intervjuer som ska göras osv osv för kommande veckor. Resten av veckan blir det jobb från kontoret, varvat med lunchträning som jag numera älskar och sen ska vi fota och filma lite material för en kommande kampanj.


3 kommentarer3 kommentarer om “Veckans planer”

    Hej och tack för en inspirerande blogg! Var kommer din superfina kappa ifrån?

    Svara

    Tack <3 Den kommer från Uniqlos höstkollektion, tror den kommer i butik i slutet av september! 😀

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här