Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Gardiner & mattor

14:35 | september 11, 2019

Jag lovar, det här är det sista jag kommer skriva om gardiner! När jag nästan trodde att jag hade bestämt mig för att beställa nya vita så tyckte flera (som jag litar mer på än mig själv) att jag skulle behålla dessa så då blev jag så klart osäker, igen! Bad er rösta på Instagram och det blev typ 50/50 så återigen, extremt förvirrad. Vad är det som är så jäkla svårt med textilier i hemmet? Nu får det nog ändå bli vita, för annars kommer jag störa mig på den varma/gula tonen. Lovar att ni ska få se ett slutresultat när det är klart, (om det någonsin blir det).

Jag ska ju ha en ny matta också! Och då ligger jag och pendlar mellan två från Layered, antingen den ovan, i en mochafärg eller den här i benvit. Beror också helt på hur de nya gardinerna blir därför måste jag väl vänta och se, tycker det är så svårt att föreställa sig helheten. Men att blanda några vita toner kan väl inte bli så fel?

När det kommer till soffbord så föll jag pladask för det här jag såg i MeliMelis senaste kampanj. Tror dock det är Amelias privata bord hemma men man kan ju hoppas att det landar ett liknande hos MeliMeli inom snart framtid! I så fall vet jag en som kommer beställa ett direkt!

Här är bild på mattan i färgen Bone White, lutar på den för att jag vill åt mönstret i den. Den har ju lite fyrkanter i sig och då händer det lite mer, känner att mitt hem är på väg att bli som Mickans i solsidan, vitt-vitt-cafe con leche-äggskals-vitt ah ni fattar.. Och bordet till höger? Så sugen, i alla fall på underredet. Vi har ju ett i mässing och marmor som jag var så jäkla nöjd med i början men nu redan är trött på. Hur kan det vara så? Får inte bli inredningstokig nu, det är inte hälsosamt!

Här är lite saker jag tror hade passat hos mig


1 kommentarerEn kommentar om “Gardiner & mattor”

    Så himla snyggt det blev. Fräscht och öppet! Glasbordet var riktigt snyggt också.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här