Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Sparat på Instagram

10:31 | september 14, 2019

1. Färgkombinationen brunt och mintgrön är en ny favorit.
2. Läder, läder, läder! 3. Högst upp på önskelistan? En stor guldkedja runt handleden
4. Drömhem med rosa detaljer. 5. Också förälskad i Ellen Claessons vardagsrum och de jordnära tonerna.


God morgon gänget! Hoppas ni mår bra! Jag har tagit sovmorgon, druckit flera koppar kaffe i sängen framför Nyhetsmorgon och ska alldeles strax börja göra mig i ordning. Födelsedagsfirande för min syster står på schemat för dagen och till kvällen ska jag försöka hinna till Fotografiska och Nellys 15 årsfest också. Fullt ös med andra ord, det blir kul!

Var tvungen att kika igenom mitt sparade album på Instagram, finns det någon bättre moodboard egentligen? Blir alltid så fylld av inspiration av att kika på allt jag sparat ner. Det här är vad jag sparat senaste veckan – läderoutfits, guldsmycken, inspirerande vardagsrum och monokroma looks.

Hoppas ni får en fin helg, vi hörs i morgon igen <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här