Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Senaste veckan i bilder

18:36 | september 16, 2019

Ska vi kika på några bilder från senaste veckan?

I måndags satt jag hela dagen på kontoret bara och i tisdags jobbade jag hemifrån så vi börjar från i onsdags! Då var jag på lanseringsevent för Missoni Home x Bolon med alla vänner! Mingel, spännande kollektionssamarbete och bäst av allt? Drinkfontänen så klart! hehe!

Framåt kvällen smet vi upp till Linn och Fannys kontor och hade eget party. Där satt vi och drack drinkar som om det vore lördag..

Vid 21.30 kom vi på att ingen av oss ätit middag så vi ringde bort till Ciccios i hopp om att fylla magarna med våra italienska favoriter (hummerpastan är 10 poäng!). Lyckligtvis hade de ett bord för oss så det blev en sen middag och vi lämnade inte restaurangen förrän vi blev utkastade vid 01. Då har man trevligt! (och tänker inte så mycket på att man ska upp och jobba nästa dag).

Jag var rätt trött när först klockan ringde och Petra tätt därefter för att försäkra sig om att jag var vaken och påminna om vårt möte. Vi hade stämt träff på Afounds butik ute i Skärholmen! Har ni besökt någon av Afounds butiker? De i Skärholmen och Kista ska tydligen vara störst och ha bredast sortiment och den här var verkligen gigantisk!

Plockade med mig massa fina saker hem som ni skall få se om ett par veckor!

Tillbaka till kontoret! Köpte med mig Phils Burger till lunch och åt framför datorn.

I fredags var jag bara på kontoret hela dan. Kändes som en måndag för mig med tanke på att jag var ute onsdagen, och torsdagen därmed blev som en söndag. Tror jag somnade på soffan direkt när jag kom hem haha. Så efter jobbet i fredags mötte jag upp mina nyinflyttade vänner från Halmstad på några drinkar. Det är helt galet att typ alla mina vänner bor här nu, förutom några som bor utomlands eller i Göteborg, men annars är hela gänget här nu!

I lördags tog jag sovmorgon och åt frukost i sängen, som sig bör under helgen. Vid 13-tiden gasade vi ut till Värmdö för ett försenat födelsedagskalas för min syster som nyligen fyllt 18! Kan inte förstå att hon blivit så stor OCH VUXEN(!!!!). Ska ta med henne ut på en riktigt stökig krogrunda snart!

Och nu är jag hemma och väntar in Mathem för att laga tacos. Kom hem till den här påsen på dörren, från Gestuz <3 Ska visa er innehållet snart!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här