Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Frukost med Clinique

08:40 | september 18, 2019

Måste dela med mig av något jag faktiskt är peppad på att testa, nämligen skräddarsydd hudvård! Igår var jag bjuden på en frukost med Petra och Clinique för att presentera deras nyhet Clinique ID. Tanken är att kombinera en återfuktande produkt som passar just din hudtyp bäst med ett koncentrat som ger dig den effekt du är ute efter. Man sätter sedan i sitt valda koncentratet i den bas man vill ha och vips så har man en kräm som är helt anpassad för sin hudtyp! Så coolt ju!

En uppdukad buffé av alla olika kombinationer!

Du väljer först vilken typ av bas du vill ha, antingen mer krämig, oljefri eller gelkonsistents. Jag tog den som heter Hydrating Jelly då den kändes lätt på huden och absorberas upp snabbt. Jag tycker inte om när krämer lämnar spår eller en klibbig känsla efter sig. Absolut viktigast är det på morgonen när jag vill kunna sminka mig snabbt och inte vill att puderborsten ska fastna på kinden. Men tanken är att den återfuktande basen ska väljas utifrån vilken hudtyp du har!

Därefter väljer man koncentratet utifrån vad man vill ha för effekt av sin hudvård. Här kan man välja på bland annat en som reducerar rodnader och irriterad hy, motverkar fina linjer, jämnar ut hudtonen, anti wrinkle och så klart glow! Jag som lyckligtvis har en ganska problemfri hy valde en återfuktande bomb (för kvällen) och en som ska öka glowet (för dagtid). Så spänd på att prova dessa nu!

Tack Petra och Clinique för en mysig morgon <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här