Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Veckans planer

18:38 | september 23, 2019

Har precis betat av det mesta på kontoret, skickat in ett utkast av en artikel till en kund och ska strax bege mig hemåt, men innan dess tänkte jag att jag skulle ge er min vanliga veckouppdatering. Inte för att den är särskilt spännande men fungerar bra för mig som en extra kalender.

I förmiddags fotade jag och Uchenna lite content till ett gäng artiklar och jag kärade ner mig i den här kavajen som jag hittade inne på Gina, visst är den fin? Finns att klicka hem här och jag tror nästan det får bli så. Jag har ju egentligen NOLL behov av att fylla min garderob med ännu en kavaj men tyckte den här färgen i rutigt var så fin, och med ett bälte i midjan! Vad tycker ni?

Den här veckan ser ut att landa mest i kontorsjobb, lunchträningar och myskvällar. Jag har verkligen ingen lust för kvällsaktiviteter just nu, känner mig alltid så mättad efter sommaren så i början av hösten är jag alltid så sugen på att bara vara hemma om kvällarna. Så den här veckan blir det att grotta ner sig i inredningsköp och beställa ny matta, börjar bli dags att få lite bättre ordning på hemmet haha. Till helgen står födelsedagsfirande, middagar och golf på schemat så får hoppas vädret, eller i alla fall solen, håller i sig till dess!

Hoppas ni får en mysig start på veckan <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här