Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my cyberspace wishlist

17:03 | september 24, 2019

Skjorta, Zara. Peacoat, Carin Wester. Kappa, & Other Stories. Boots, Mango.
Väska, Loewe. Parfym, Byredo. Armband, Edblad.

Jag som skulle djupdyka i inredning, men så slutade det med det här… Jag har inte varit särskilt sugen på höstkläder, men det ändrades snabbt efter att jag gjorde ett race genom butiker igår. Högst upp på önskelistan? Miniväskan från Loewe i en färgkombo som påminner om min favoritpolkagris. Jag sneglar egentligen åt en Chanel, men vill ha en så specifik i både material, färg och kedja så den är svår att få tag i. Jag jagar vintage men verkar inte vara någon som vill sälja en sådan just nu. Typsikt! Kanske ska publicera en bild på den och se om någon av er har en som ligger och dammar hemma? Senaste väskan jag köpte var faktiskt från en av er läsare ju, hon mejlade och sa att hon sålde en exakt likadan, så jag slog till! Ibland ska man ha tur!

Som alltid den här tiden på året är det jackor jag har ögonen på. Jag har bestämt mig för att sälja av ett gäng från förra säsongen, för att kunna motivera att ta in nya i garderoben. Och för att jag egentligen inte alls har plats för mer kläder.. hehe! Sen är jag ju inne på läder och letar efter en skjorta/jacka men har inte hittat den rätta än… Och bootsen från Mango ligger i min digitala varukorg och är redo att checkas ut, tycker de är så balla!


2 kommentarer2 kommentarer om “On my cyberspace wishlist”

    Jag har heller inte varit så mycket för att köpa höstkläder. Men imorgon är det dags att fylla på garderoben!

    Svara

    Men HUR snygg är inte den rutiga kappan?!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här