Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Veckans planer

17:35 | september 30, 2019

Byxor, AVAVAV

Tjolahopp! Så här såg jag ut i lördags, i nya sköna byxor från Avavav! Tycker det var nice att mixa den här sportiga byxan med höga klackar.

Jag är på kontoret och håller på att runda av för dagen. Kittlar i benen för att jag bara suttit stilla i möten och framför datorn hela dagen, och jag avbokade min lunchträning för jag har träningsvärk i handlederna pga spelade golf i fyra timmar igår…. Hehe får hoppas jag känner mig piggare i morgon! Nu ska jag hem och beställa mathem och googla nice restauranger i London, åker dit en helg snart så har ni tips får ni gärna lägga en liten kommentar!

Den här veckan har jag ganska lugna kontorsdagar, vi ska ha städdag i morgon och röja ut masa skräp som tar plats (ser värst ut bland våra platser). Och på kvällen ska jag på en aw med några tjejkompisar. På onsdag jobbar jag hemifrån på morgonen, sen ska jag förbi polisen för att göra nytt pass och på kvällen tänkte jag få till ett träningspass. På torsdag firar jag och min kille TRE år(hiihi), får hoppas att han planerar en storslagen middag till oss. Och i helgen blir det födelsedagsfirande x3, full rulle hela helgen!


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här