Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Senaste veckan i bilder

15:23 | oktober 1, 2019

Det började bli dags för mig rensa kameraalbumet i telefonen och innan jag gör det tänkte jag att ni ska få ta del av veckan som gått! Vi har hängt på Sparrow Hotel och det här favoritrummet där vi plåtat för både Adoore och Her Hour. Jag har varit på temafest, igen! Enligt Petra är jag på temafest varannan helg och nu vart det dags igen, med tema New York! Älskar tema! Riktigt kul med New York då det finns utrymme för många olika tolkningar, tips om ni ska ha maskerad nu till Halloween kanske.

Vi har fotat en stor kampanj med Afound som jag tror kommer ut i nästa vecka. Det kommer också finnas en härlig överraskning till er inbakad i den så jag kommer hojta till när den är ute! Sen har vi gått igenom Adoores nästa kollektion och fotat lookbook med alla klänningar. Jäklar vad mycket fina klänningar det kommer i höst, har redan två stycken favoriter på önskelistan!

Jag har rundat av varje kväll med Foreos LUNA mini 3. Deras nykomling bland ansiktsborstar som även har ett ”glow boost-läge” med 30 sekunders intensiv glowmassage. Älskar den! Har använt den varje kväll sedan jag fick den. Vi hade också turen att få tävla ut en till en av våra läsare på Her Hour och jag hoppas att vinnaren blir lika förtjust i den som jag <3

Jag har haft på mig nya höstboots signerade Vetements via Afound och mitt favoritermönster just nu hehe!

Trash and the City skojade vi om den här gruppbilden. Maja och Hanna var nämligen utklädda till ”skräp” och tyckte det passade bra in på temat och New Yorks skitigaste delar. Jag försökte kopiera den klassiska looken av Carrie och ihop blev vi alltså Trash and the City! hehehe

Vi hade riktigt flyt med vädret och tillräckligt varmt för att hänga utomhus hela dagen. Temat var ju NY och vi gjorde en resa genom staden och besökte olika stadsdelar (som var olika rum) där vi skulle utföra olika uppdrag. Riktigt roligt påhitt!

Vinprovning på Upper East Side!

Har haft klänning för förmodligen sista gången den här säsongen. Från & Other Stories.

I fredags var jag och Uchenna på Fotografiska för en lunch med Lindex och Cancerfonden för att hylla deras samarbete och senaste kollektion där 10% av försäljningen under oktober månad går till Cancerfonden. Så fritt fram att shoppa med väldigt gott samvete <3

Helgen har kantats av födelsedagsfirande, långa middagar och golf. Dålig dokumentation men hade helt enkelt för trevligt! I söndags var vi ute ett gäng och spelade en runda och jag övade svingen, och det var så klart tvunget att dokumenteras 😉


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här