Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Big blazer

19:33 | oktober 3, 2019

Hello friends! Hur mår ni? Jag har landat i soffan efter en heldag på kontoret, väntar på att min kille ska göra min favoritpastarätt och att vi ska skåla i lite bubblor. Det är bara torsdag jag vet, men vi tjuvstartar helgen lite för vi firar så mycket som tre härliga år tillsammans! Tiden går fort när man har kul var det nån som sa. I morgon har vi födelsedagsfirande på varsitt håll och sedan familjefirande på lördag så vi får fira oss lite ikväll helt enkelt. Känns som att alla min kompisar fyller år i september/oktober. Helgerna bara avlöser varandra med födelsedagsfirande. Väldigt roligt!

Har haft massa jobb med en stor kampanj för Her Hour som gick live idag, tänkte att jag skulle berätta mer om de i morgon! Nu ska vi se sista avsnittet av Fartblinda och äta pasta i soffan!

Hörs i morgon <3

Kavaj, vintage. Denim, Levi’s. Väska, Wera. Boots, Vetements via Afound.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här